Sinds ik shiatsu Alphen aan den Rijn onderga, zijn mijn klachten een stuk minder geworden. Voorheen liep ik bijna wekelijks bij de huisarts omdat ik zoveel rugpijn had, dat ik mijn dagelijkse werkzaamheden niet fatsoenlijk kon uitvoeren. Aangezien ik een zzp’er ben en daardoor heel wat inkomen misloop moest er met spoed een oplossing komen. Een vriendin van mij vertelde mij over Pravoma, hier kan je verschillende soorten massages en therapieën ondergaan, zoals:

  • shiatsu
  • sportmassages
  • reiki
  • voetreflexzonetherapie
  • Thaise yogamassage

Voordat ik een van deze behandelingen onderga had ik eerst een afspraak met de medewerker van  Pravoma. Tijdens dit gesprek werd gekeken naar mijn lichamelijke klachten en eventueel medicijn gebruik. Shiatsu Alphen aan den Rijn

Bijna geen klachten meer

Na het gesprek werd mij duidelijk dat shiatsu Alphen aan den Rijn op het moment het beste bij mijn klachten zal passen. Dit is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van duimen, vingers, handpalmen, ellebogen of knieën).

Nadat ik meerdere behandelingen bij Pravoma had ondergaan voelde ik zo goed als geen pijn meer in mijn rug. Dit resulteerde dat ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer kon hervatten. Om in de toekomst geen pijn meer te krijgen ga ik minstens nog één keer per maand naar deze therapeut om een behandeling te ondergaan.