bungalow

Of je nu traditioneel wilt kamperen of je laat je eigen verwennen in een luxe bungalow, de Leistert is een van de beste en leukste vakantieparken Nederland. Ga je op het veld staan tussen alle andere tenten en caravans, of hecht je meer waarde aan een mooie tuin met daarbij een prachtige bungalow die is voorzien van de meest luxe faciliteiten als een sauna en whirlpool? Op de camping is iedere kampeerder welkom, van jong tot oud en waar je ook in wilt overnachten.

bungalow

Altijd iets te doen op de camping

Als er een camping is van de vakantieparken Nederland waar je nooit je eigen zal vervelen is het de Leistert. Niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen is er altijd wel iets te doen op de camping. Kinderen kunnen klauteren, klimmen, zwemmen en hun uitleven in het klushuis. Hier kunnen ze onder leiding van Pluck en Pien lekker met hun handen bezig zijn. De ouders genieten van een bak koffie op het terras in de plaza, of halen een boodschap in de supermarkt die er aanwezig is.

Gunstige ligging van het vakantiepark

Wil je eens een dagje de omgeving verkennen van de Leistert, ook daar is meer dan voldoende te doen. Een dagje naar de dierentuin, of met de kinderen naar Toverland is maar een klein stukje. Maar voor de shoppers onder ons hebben we ook goed nieuws, Designer Outlet Roermond ben je namelijk ook zo. Ben je een natuurliefhebber dan kun je ook je hart ophalen, in de omgeving zijn er prachtige natuurgebieden waar je uitgebreid kunt wandelen en fietsen.