De natuur geeft u alles wat u nodig heeft om u eigen schoonheidsproductjes te maken. Wat is het toch geweldig! Vandaag ga ik u de geheimen van moeder natuur blootgeven. Ik ga u namelijk informeren over natuurlijke gezichtsmaskers!

De regels

De regels die u moet kennen om zelf aan de slag te gaan zijn als volgt:

  • Gebruik geen agressieve etherische olie op het gelaat
  • Volg de recepten en experimenteer eerst op je handen
  • Probeer zo veel mogelijk biologische producten uit te kiezen

Wanneer u deze regels volgt, kan u veilig aan de slag gaan met deze fijne activiteit om zelf natuurlijke gezichtsmaskers te maken.

Het ultieme aardbeiennmasker

Wat is er heerlijker dan verse aardbeien? Bijna niets, toch? En… Wat is er heerlijker om ons gelaat te kunnen voorzien van deze verse aardbeien om zo tegelijkertijd vitamine C op te nemen om veroudering van de huid tegen te gaan? Een exclusief aardbeiengezichtsmasker natuurlijk!

Wat u nodig heeft:

  • 5 aardbeien
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels natuurlijke Yoghurt

Aan de slag

Allereerst wast u de aardbeitjes goed met water. Hierna pureert u de aardbeien met een vork of een staafmixer. Meng ze daarna samen met de honing en yoghurt en roer goed alles door elkaar. U kan het natuurlijke gezichtsmasker nu aanbrengen op het gelaat en 10 tot 20 minuutjes laten rusten. Nadat het masker ingetrokken is, kan u het afwassen met lauw of warm water. Et voila!

Laat je inspireren

Yoghurt en honing zijn productjes die u altijd kan gebruiken bij het maken van natuurlijke gezichtsmaskers. Wanneer u dus een ideetje heeft om hieraan toe te voegen, kan dit makkelijk door de aardbeien te vervangen in andere fruitsoorten. Laat je inspireren door moeder natuur zelf! Ik hoop dat u genoten heeft van dit artikel en kijk alvast uit naar de resultaten!