bungalowpark aan zee

In Nederland heb je de mogelijkheid om op vakantie te gaan en wakker te worden met uitzicht op de Noordzee. En dat is uiteraard erg tof. Er zijn veel leuke parken te vinden waar je in mooie bungalows kunt overnachten. Zo weet je zeker dat je een toffe vakantie zult beleven met je partner en kinderen. Je kunt een bungalowpark aan zee zoeken, en daar geven we je graag een aantal tips over.

bungalowpark aan zee

Een bungalow aan zee

Mogelijk ga je vaak naar een warm land op vakantie, maar Nederland heeft ook erg veel te bieden. De vakantieparken die je aan zee vindt zijn tevens uniek te noemen. Je wordt er wakker aan de Noordzee, en dat is onwijs leuk. Tevens is er een breed aanbod aan vakantieparken. 

Welke parken dat dan precies zijn? Dit is allereerst Roompot Kustpark Egmond aan zee. Dit park is slechts een wandeling van twintig minuten verwijdert van de zee. Maar je hoeft niet eens naar de zee om een leuke tijd te hebben. Zo is er veel te doen voor kinderen. Denk aan lasergamen, tafeltennissen en spelletjes. Maar je kunt als ouder ook een mooie wandeling maken. En andere tip, is een strandhuisje huren in Julianadorp. Je vindt hier 90 strandhuisjes de letterlijk op het strand liggen. Je kunt er zelfs niet met de auto komen, wat een leuke ervaring is. Verder hoef je jezelf geen zorgen te maken over je bagage, want die kun je af laten zetten door de bagageservice. 

En zo is er tenslotte nog Nautisch Centrum Scheveningen. Dit is een appartementencomplex met luxe appartementen. Ook daar kun je wakker worden met een uitzicht over de Noordzee. Tevens kun je wakker worden aan de kant van een leuke haven.