Heb je last van natte vlekken in je shirt bij de oksels? Dan is dat vervelend en is er een grote kans dat je je hiervoor schaamt. Overmatig transpireren kan voor veel ergernissen zorgen en het is moeilijk om hier vanaf te komen. Sommige mensen hebben meer last dan andere en je kunt hier zelf weinig aan doen. Echter kun je met botox oksels er wel voor zorgen dat je minder transpireert en is dit de ideale oplossing. Veel mensen denken dat botox slecht is voor de gezondheid, maar het is bewezen dat dit niet helemaal klopt. Botox oksels is daarom de ideale oplossing voor overmatige zweten. In dit artikel kun je meer lezen over een botox oksels behandeling en kun je erachter komen wanneer je dit kunt toepassen.

Botox oksels behandeling

Voordat je denkt aan botox oksels is het wel handig om te weten hoe de behandeling in z’n werk gaat. Bij de behandeling worden er kleine hoeveelheden van botox in de huid gespoten. Dit werkt als een soort zenuwgif en wordt geproduceerd door de botox. Dit zorgt ervoor dat de zenuwen geen signalen krijgen en hierdoor kun je de zweetklieren mee stoppen. Op deze manier heb je geen last meer van overmatig zweten en werkt dit voor enkele maanden. Stopt het effect? Dan kun je opnieuw een botox oksels behandeling nemen en kun je weer stoppen met zweten. Je kunt niet altijd de behandeling laten uitvoeren, zo is de behandeling verboden als je zwanger bent of als je borstvoeding geeft. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten en je kunt soms een beetje last hebben van je oksels, echter neemt dit effect na een paar maanden af.

Kosten botox oksels

Heb je interesse in een botox behandelen voor overmatig zweten? Dan wil je natuurlijk de kosten weten en kunnen deze verschillen. Ten eerste ligt het eraan of je beide oksels wilt laten behandelen of een enkele oksel. In veel gevallen is dit beide oksels en ben je standaard een bedrag kwijt van ongeveer 600 euro. De behandeling wordt nooit vergoed door de zorgverzekeraar en deze moet je zelf betalen. De prijs voor de behandeling is een vaste prijs, ongeacht het effect van de eventuele behandeling. Het voordeel is wel dat de behandeling gelijk effect heeft en op deze manier stop je ook met zweten.

Kies een kliniek

Een botox oksels behandeling is vaak een eenvoudige ingreep, maar moet wel goed gebeuren. Er zijn namelijk veel klinieken die deze behandeling niet goed uitvoeren en hier moet je voor oppassen. Het is van belang dat je een betrouwbare kliniek uitkiest die je goed kan helpen met veel expertise. Kijk daarom goed op het internet tussen de topresultaten en vaak vind je al snel een goede kliniek. Kijk op www.skinsurgerybotox.nl naar de informatie over de behandeling en bekijk ook de reviews van de vorige klanten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je de behandeling laten uitvoeren. Eventueel kun je ook een offerte aanvragen en weet je ook precies wat de kosten zijn.