pdo draadjeslift

Heb je belangstelling voor het laten uitvoeren van een facelift om zodoende te trachten een jonger uiterlijk te realiseren? Dan is het goed om te weten dat je dit op meerdere manieren kunt laten doen. Een van die manieren is via een zogeheten PDO draadjeslift. Met een dergelijke behandeling wordt je huid via in weefsel ingebrachte hechtingen voller en strakker gemaakt. Lees hieronder om welke vier redenen deze nog relatief nieuwe methode de voorkeur verdient boven andere methoden.

pdo draadjeslift

Een stressloze behandeling

Als je een PDO draadjeslift laat uitvoeren hoef je voorafgaand aan de behandeling niet nerveus te zijn. Je hoeft hier namelijk in principe geen (plaatselijke) verdoving voor te krijgen. Een draadjeslift staat dan ook bekend als niet invasief. Je loopt bovendien niet het risico op een complicatie; een risico dat bij een operatie onder narcose wel altijd enigszins aanwezig is.

Snel zichtbaar resultaat

Wanneer je onder algehele narcose of onder plaatselijke verdoving een facelift laat uitvoeren, dan zie je het resultaat ervan vaak pas na zes weken, en soms zelfs na nog langer. Bij een PDO draadjeslift is dat niet het geval. Daarvan zie je meteen na de ingreep al een verschil. Wel kan het nog een paar weken duren voor je het definitieve resultaat mag aanschouwen.

Comfortabel en snel herstel

Het feit dat je voor een draadjeslift waarschijnlijk niet onder (algehele) verdoving hoeft heeft ook nog een ander voordeel. Dit heeft namelijk tot gevolg dat je van deze ingreep in principe niet hoeft te herstellen.

Geen littekens

Tenslotte, maar zeker niet in de laatste plaats, weet je bij een PDO draadjeslift zeker dat je niet te maken zult krijgen met littekens. De risico’s van deze ingreep zijn dus simpelweg uiterst beperkt.